Innasta sanottua

Markus Koskinen, kaikessa mukana

Tutustuin Innaan kunnallisvaalien aikaan muutama vuosi sitten. Meistä tuli ystävät. Inna on aito, oikeudenmukainen, omistautunut, sinnikäs, utelias ja välittää tavallisten ihmisten elämästä. Siksi hänessä on potentiaalia kehittyä vaikuttajaksi. Pidän Innaa myös luotettavana kumppanina politiikassa, vaikka edustamme eri puoluetta.

Ilona Virtanen, luokanopettajaopiskelija

Inna on sinnikkäimpiä ja sisukkaimpia ihmisiä, kenet tunnen. Hän osaa kuunnella ja hoitaa asian kuin asian viimeisen päälle. Voin luottaa Innaan sataprosenttisesti.

Antti Jehkonen

Nuori mieli – hellä sydän. Meillä on liian vähän poliitikkoja, jotka haluavat ymmärtää ihmisen tuskaa. Meillä on liian vähän ehdokkaita, jotka puhuvat mielenterveydestä talouspolitiikan sijaan. Inna ymmärtää, että me elämme kerran – me.

Serveh Khalili, yhteisöpedagogi-opiskelija ja ammattiliittoaktiivi

Innaan tutustuessa ei voi välttyä huomaamasta, kuinka sydämellinen ja välittävä ihminen hän on. Hän tuo iloa ja positiivisuutta kanssaihmisilleen ja on aidosti huolissaan muiden hyvinvoinnista. Innasta huokuu jo kauas auttamisenhalu sekä motivoituneisuus luoda Suomesta parempi hyvinvointivaltio. Luotan Innaan päättäjänä, sillä hänen inhimillinen kosketuksensa politiikkaan on juuri se, mitä Suomi tarvitsee.

Maria Nyroos, Demarinuorten liittohallituksen varajäsen ja tasa-arvotyöryhmän puheenjohtaja

Inna on väsymätön oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon ja vapauden puolesta taistelija. Inna ei pelkää mitään eikä ketään kun hän haluaa tavoitella kaikkien hyvinvointia. Ystävänä ja kollegana Inna on luotettava, sisukas, kunnianhimoinen ja välittävä. Kunhan Inna pääsee päättäjäksi, niin kaikilla Suomessa on ääni eduskunnassa.

Joona Räsänen, Demarinuorten puheenjohtaja

Niin positiivista, aitoa ja rohkeaa ihmistä kuin Inna on vaikea löytää. Varsinkin näinä aikoina politiikka kaipaa Innan kaltaisia inhimillisiä toimijoita, jotka huolehtivat siitä, että meistä jokainen on arvokas ja tärkeä juuri sellaisena kun on.

Jonne Nurmi, opiskelija

Tutustuin Innaan vajaa vuosi sitten, kun liityin Tampereen Demarinuoriin. Alusta alkaen tunsin itseni tervetulleeksi porukkaan ja Innalla puheenjohtajana oli tässä tietysti suuri rooli. Innasta ja hänen politiikastaan välittyy pehmeät arvot. Vapaaehtoistyössä mukana oleminen tuo näkökulman jota politiikassa ei ole liikaa.

Kaisa Penny, Euroopan Demarinuorten YES:n puheenjohtaja

Inna on nuori ja pätevä, yhdistelmä innokkuutta ja perehtyneisyyttä asioihin joihin hän haluaa vaikuttaa. Sellaista uskoa parempaan yhteiskuntaan ja tarmoa sen toteuttamiseen mitä Innalta löytyy todella tarvitaan politiikassa nyt!

Ulla Kampman, Tampereen kaupunginvaltuutettu

Inna on rauhallisuuden perikuva. Nuori nainen, joka kantaa huolta muiden nuorten hyvinvoinnista. Hän osaa kyseenalaistaa luutuneita toimintamalleja ja uskaltaa ottaa vastuuta kantaakseen. Hän tunnistaa hyvin manipuloinnin eikä lähde siihen mukaan.

Pauli Hyttinen, Innan entinen ”nanny”

Inna teki jo lapsena vaikutuksen viisaudellaan. Vaikka hänen elämänsä ei aina ole ollut helppoa, hän ei silti ole kovettanut sydäntään. Hänellä riittää ymmärrystä ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin.

Eevi Tervala, lähihoitaja

Innan kauan tunteneena voin sanoa, että hän on huomaavainen ja hyväntahtoinen. Inna on tunnollinen kaikessa, mitä tekee. Innaan voi luottaa!

Ritva Näräkkä, toimintaterapeutti (AMK)

Olen tutustunut Innaan työtehtävieni kautta. Hän on tehnyt vuosia vapaaehtoistyötä ja on näissä tehtävissä osoittautunut sanavalmiiksi, rohkeaksi, kärsivälliseksi ja empaattiseksi nuoreksi naiseksi. Inna tekee monella saralla arvokasta työtä, ja on ehtinyt katsella elämää monesta eri näkökulmasta. Tällaisia ihmisiä toivon päättämään yhteisistä asioistamme.

Antti Tokola

Inna edustaa miltei kaikkea sitä, mitä nykypäivän politiikassa on liian vähän: toisten kuuntelemista, aitoa välittämistä, pyyteetöntä auttamista ja vapaaehtoistyön parista kumpuavaa uudenlaista ajattelua. Jokainen organisaatio tarvitsee Innan kaltaisen tunnollisen ahertajan, joka esillä olemisen sijasta jaksaa tehdä epäkiitollista taustatyötä tapahtumien järjestämisestä talousasioiden organisointiin. Inna tuo politiikkaan ihailtavaa maailman muuttamisen intoa, monipuolista asiaosaamista korulauseiden sijaan ja rohkeutta pistää itsensä peliin oikeiksi
katsomiensa asioiden puolesta.